Wat is consultancy?

 

Consultancy is de praktijk van het geven van deskundig advies binnen een bepaald gebied
De bijdrage van consultants in uw organisatie zijn het volgende:
  • Consultants bieden een objectieve en onafhankelijke kijk op de situatie
  • Consultants zijn extern en hebben hierdoor minder vooroordelen bij gevoelige of politieke kwesties
  • Het gebruik van consultants voor dilemma’s leidt vaak tot een lager persoonlijk/organisatie risico

Marketing

Marketing draagt binnen een organisatie bij aan het vergroten van de omzet van de organisatie. Aangezien er verschillende soorten marketingstrategieën per branche bestaat, is het raadzaam professioneel advies op te volgen.

Coaching

Er is sprake van bedrijfscoaching wanneer het coachtraject plaatsvindt binnen een zakelijke context, profit danwel non-profit. Steeds meer managers en medewerkers maken gebruik van een coach wanneer ze tegen zaken aanlopen of zich willen ontwikkelen als mens en als professional.

Personeel- en organisatiebeleid

Het beleid ondersteunt de doelstellingen van de organisatie. De medewerkers vormen het belangrijkste kapitaal. Zij worden ingezet op hun talent, krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen, onder andere doordat zij zoveel mogelijk zelfstandigheid in hun functie krijgen.

Human Resource Management

Human resource management, HRM, is verantwoordelijk voor het maximaliseren van personeelsleden hun vermogen. Als HRM’er bent u bezig met allerlei vraagstukken omtrent werk, mens, arbeid en organisatie.

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt gebruik maken van het formulier aan de onderkant om uw vraag of opmerking aan ons door te geven.